VIRUS – športna kompresijska oblačila

 

PREDNOSTI KVALITETNIH KOMPRESIJSKIH ŠPORTNIH OBLAČIL VIRUS

V novem obdobju športnih dosežkov vam predstavljamo kvalitetna kompresijska športna oblačila VIRUS (STAY COOL, STAY WARM, ENERGY BIOCERAMIC) narejena iz tehničnih tkanin, prepredena z najnovejšo nano tehnologijo, ki vam bodo pomagala premikati vaše meje. V vseh razmerah, od treninga do regeneracije, vam bodo naša kvalitetna VIRUS športna kompresijska oblačila pomagala, da dosežete svoje cilje. VIRUS je tu za vas in zaradi vas. To ste vi proti svetu in njegovim elementom.

Kompresijska športna oblačila omogočajo hitrejše kroženje krvi med in po aktivnosti in zmanjšujejo nastajanje mlečne kisline. Posledično pa zaradi tega lahko trenirate dlje, hkrati pa se hitreje regenerirate.Glavne prednosti so večja stabilnost mišic. Kompresija na pravem mestu onemogoča prekomerno vibracijo mišic, s tem pa manj možnosti poškodb. Kompresija tako skrbi za podporo vezi, mišic in sklepov. Kompresijska oblačila povečujejo prekrvavitev mišic, večji dotok kisika, s tem pa poskrbijo za hitrejšo regeneracijo vaših mišic. Hitreje kot se regenerirate prej ste nazaj aktivni, bodisi v dvorani bodisi na svežem zraku v naravi, gorah, morju…

Kompresijska oblačila so namenjena za tek, outdoor športe, fintes, aerobno vadbo, pohodništvo, kolesarjenje, smučanje, plezanje, borilni šport, triatlon, trekinge, veslanje, rolanje,… in še bi lahko naštevali. VIRUS športna oblačila pravzaprav lahko uporabljate neprestano. Telo vam bo definitivno hvaležno. Poleg vsega VIRUS športna oblačila zelo uspešno odvajajo vlago stran od telesa, poleti vas prijetno hladijo (STAY COOL), pozimi pa ohranjajo tople STAY WARM, ENERGY serija pa je namenjena hitrejši regeneraciji.

 

VIRUS Energy  tehnologija

je ključnega pomena za oddajo infrardečih žarkov, največkrat pa se uporablja oznaka Bio-CeramicVIRUS Bio-Ceramic je sestavljen iz 20 naravnih mineralov, izkopanih in pridobljenih iz globin oceanov. Sestavine segrevamo pri temperaturi 1600°C, kar omogoča zmesi, ki jo dobimo, da oddaja infrardeče žarke. Ko se ohladi, nastane zmes, ki oddaja infrardeče žarke, ob tem pa ne vsebuje svinca ali drugih težkih kovin – nastane Bio-Ceramic.

Bio-Ceramic nato zmeljejo in ga s pomočjo nano tehnologije vbrizgajo v tkanino, že med njenim nastankom. Dobljeno tkanino raztegujejo in zvijajo, nato pa iz nje nastanejo VIRUS Energy Series kompresijska športna oblačila. Nasprotno od namakanja ali prelivanja tkanin, je pri nas Bio-ceramic vbrizgan v tkanino, zato tam tudi ostane in ga je ne mogoče odstraniti ali izprati.

Infrardeči žarki, so toplotna energija, ki jo oddaja sonce, a so nevidni našim očem. Ker človeško telo nenehno oddaja toplotno energijo, to spodbudi Bio-ceramic da to toploto prevzame, jo spremeni v infrardeče žarke ter jih usmeri nazaj v naše telo. Infrardeči žarki preidejo v naše telo in se spremenijo v toploto, s katero razbijajo molekule vode v našem telesu.

VIRUS Stay Cool Jade tehnologija

je bila razvita za uravnavanje zunanje telesne temperature. V kombinaciji s tehnologijo odvajanja znoja, pa uravnava tudi notranjo temperaturo telesa. Namenjena je vadbi pri višjih in visokih temperaturah, pa tudi vadbi v vlažnem okolju. Testi so dokazali, da njena uporaba zniža zunanjo telesno temperaturo tudi do 5 ° C. Narejena je iz recikliranih odstružkov Jade minerala, naravnega minerala, ki se že stoletja uporablja v zlatarski industriji in nima stranskih učinkov na telo in kožo. S pomočjo nano tehnologije jih vbrizgamo v tkanino, kar daje VIRUS športnim oblačilom serije Cool Jade lahek in hladen občutek.

VIRUS Stay Warm serija

športnih oblačil je narejena posebej za uporabo v hladnih oz. mrzlih pogojih. Narejena je iz recikliranih kavnih zrn, namen tehnologije pa je, da zadrži in ujame toploto. Kavno oglje  s pomočjo nano tehnologije vbrizgajo v tkanino, ta pa ob stiku z kožo dvigne zunanjo temperaturo telesa  tudi do 5 ° C. S pomočjo tehnologije odvajanja znoja, pa uravnava tudi notranjo temperaturo telesa in s tem naše počutje. S to naravno pregrado prepreči dostop hladnemu zraku, kar nam omogoča udobje in toploto pri nizkih temperaturah.