KAMBUKKA – vrhunske termovke in bidoni

Naj vam predstavimo znamko vrhunskih termovk in bidonov Kambukka. Njihov cilj je oblikovati pametne in trendovske dizajne, s svojimi 10-letnimi izkušnjami so zasnovali kvalitetne izdelke, preproste za čiščenje in uporabo.

Od ostalih znamk se razlikujejo po:
– atraktivnih potiskih in barvah;
– pokrov za pitje z različnimi pozicijami, ki se tudi razstavi za lažje   čiščenje – tehnologija Snapclean®;
– vsi pokrovi Kambukka so kompatibilni med seboj;
– vsestranska, ker si lahko sestaviš stekleničko za vsak namen;
– dodatno se lahko dokupi samo pokrov in svojo termovko preobraziš v sekundi za kavo, čaj ali osvežilne hladne napitke. Na voljo je tudi darilni paket s termovko, dodatnim pokrovom zapakirano v darilno škatlo.

Kambukka je uporabna povsod, od pisarne do sproščenega popoldneva do športnega podviga ali izjemnega darila. Imajo tudi posebno linijo bidonov za otroke ter termo posodic za hrano.

kambukka termo steklenica bidon

Kambukka Etna izolirana steklenica oz. termovka vam postreže s vročim napitkom, ko se trudite z koncentracijo v službi ali z ledeno hladno osvežilno pijačo po težkem delavniku. Ko ste na poti med eno aktivnostjo k drugi, vam ne bo samo ohranjala toplih napitkov do 9 ur oz. mrzlih do 18 ur, ampak tudi preprečuje nadležno puščanje. Kjerkoli ste, se lahko vedno zanesete na izbran način pitja, zahvaljujoč priročnemu 3v1 pokrovu. Pritisni na gumb, ko želiš narediti požirek, prestavi na opcijo odprto in pij kot iz skodelice za kavo ali prestavi na opcijo zaklenjeno in se odpravi novi avanturi naproti. Želiš pomiti stekleničko po napornem dnevu? Sprosti se, steklenička ima pokrov Snapclean® tehnologije, ki je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Samo stisni in potegni, da odstraniš notranji mehanizem.Počasno zbujanje za delovno mizo s skodelico jutranje kave v roki je drugačna izkušnja pitja v primerjavi s (pre)hitrim doziranjem espressa na poti na naslednji sestanek. Zato smo zasnovali pameten pokrov 3v1 s Snapclean® tehnologijo treh pozicij.
– ‘Pritisni’ pozicija: pritisni gumb vedno ko želiš narediti požirek. Nič več polivanja med treningom za maraton ali – bodimo realni – med tekom na vlak.
– ‘Vedno odprto’ pozicija: pij kot iz skodelice za kavo. Idealno za sproščujoče trenutke v pisarni ali med zasluženim odmorom.
– ‘Zaklenjeno’ pozicija: ne prepušča tekočine, 100%.


SNAPCLEAN® SAMO STISNI IN ODSTRANI

Kako očistiti zadnjo kapljico čaja, kave ali športnega napitka? Poskrbeli smo za čisto vse.

Zaradi patentirane Snapclean® tehnologije samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu. Mimogrede, vsi deli stekleničke in pokrova, so varni za pranje v pomivalnem stroju. Preprosto!

  • Samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu.
  • Vsi deli se lahko pomivajo v stroju.
  • Nič več madežev v kotih stekleničke.

KAMBUKKA TERMOVKE IN BIDONI

KAMBUKKA termovke in bidoni so na voljo v več izvedbah.

Termovke za kavo in čaj:

LIFESTYLE termovke:

Bidoni:

Povezava do retail web shop KAMBUKKA termovke in bidoni