DEXSHELL – nepremočljive nogavice, rokavice, kape

DEXSHELL proizvodi so waterproof proizvodi. DEXSHELL proizvaja rokavice, nogavice in kape. Pri proizvodnji izdelkov pa uporabljajo PORELLE®membrano. PORELLE® sport membrana uporabljena v športnem programu je dosegla vodni stolpec 15.000 mm/m2. Seveda PORELLE® membrana obdrži te vrednosti tudi po mnogih pranjih.

Prednosti PORELLE® hidrofilne membrane:

Ne samo, da je PORELLE® membrana uporabna, da uporabnike ohranja tople in suhe, zelo enostavno jo je prilagoditi tako, da ustreza kateremukoli produktu oz uporabi. Tako za plašče in rokavice kot tudi čevlje in pokrivala. Membrane so dovolj prilagodljive, da se lahko uporabijo v kateremkoli dizajnu in so narejene tudi tako, da so trajnostne in trpežne med uporabo.

PORELLE® sport je del hidrofilnih membran, ki so lahke, tihe (ne šumijo), prilagodljive in trajnostne. Kot naša lastna koža, je PORELLE® sport membrana izjemno vodoodporna a hkrati odlično diha.

PORELLE® sport vključujejo vrsto membran (v debelini od 12-40µm) ustvarjenih za uporabo v aktivnih oblačilih. Vsaka membrana ponuja številne prednosti, vendar pa so tudi določene posebej zasnovane za doseganje posebnih zahtev.

  • 12 ali 18 μm membrane: zelo lahke in visoko paroporpustne za uporabo v oblačilih
  • 25 μm membrane : ne šumi in je zelo vodoodporna za uporabo rokavic
  • 25 µm membrane: trajnostna in izjemno vodoodporna za uporabo v oblačilih
  • 25 µm membrane: ne šumi in zelo mehka za uporabo v kapah

PORELLE® diha

Če treniraš trdno, se potiš. To ustvarja mikroklimo pod obačililom. Ko se naš pot ujame pod oblačilo, se hitro ustvari mokra plast. Med tem ko treniramo, nas ta vlaga prekomerno segreva, koža pa je vsa lepljiva in mokra, a hkrati na drugi strani, ko prenehamo s treningom, se ohlajmo in nas zaradi te odvečne vlage na telesu zebe.

PORELLE® sport membrana ustvarja mikroklimo pod oblačilom tako da absorbira odvečno vlago in jo prenaša na zunanjo stran tkanine. S tem pa skrbi, da ko smo aktivni, PORELLE® membrana diha in mi se počutimo udobno, predvsem pa suho.

DEXSHELL bamboo nogavice  DEXSHELL coolmax nogavice  DEXSHELL drirelease nogavice  DEXSHELL merino nogavice  DEXSHELL porelle membrana nogavice

 

NEPREMOČLJIVE ROKAVICE – Retail web shop

Popolnoma nepremočljive a še vedno dihajo, v več barvah in štirih različnih velikostih, waterproof nepremočljive rokavice DEXSHELL. Rokavice vas ščitijo tudi pred mrazom in vetrom. Izjemno »samozavestne« rokavice za vse vremenske pogoje, narejene z patentirano PORELLE® membrano – kot vodotesno pleten material za uporabo v športu, dejavnosti na prostem ali kot delovne rokavice. DEXSHELL rokavice so inovativno dizajnirane, prijazne do vaših rok in našega planeta.

NEPREMOČLJIVE NOGAVICE – Retail web shop

Nepremočljive in hkrati še vedno dihajo, ultra lahke DEXSHELL nogavice, različnih dolžin, barv in velikosti. Idealne za vsako aktivnost, in hkrati 100% nepremočljive. Po nakupu ni potrebno nobene posebne nege, nobenih waterproof sprejev, ničesar. Le majhna pozornost pri pranju oz sušenju. Pri izdelavi uporabljene napredne tehnologije, izdelane pod strogim nadzorom. DEXSHELL nogavice bodo počasi v vaši omari zamenjale vse ostale.

NEPREMOČLJIVE KAPE – Retail web shop

Nepremočljive, waterproof kape, z PORELLE® membrano – kot vodotesno pleten material za šport, dejavnosti na prostem, kot delovno oblačilo ali enostavno vsestransko uporabna kapa. Funkcionalne in zabavne kape, ki so nepremočljive, ne prepuščajo vetra, hkrati pa dihajo, zahvaljujoč DEXSHELL napredni tehnologiji, PORELLE® membrana.