HAAGO hand/foot warmers – grelne blazinice

HAAGO grelne blazinice v videu

Poslovi se od mrzlih rok z Haago grelcem za roke. Idealni so za zimske aktivnosti v različnih razmerah, od zasneženih snežnih vrhov do zimskih dni na bližnjem igrišču. Vsak grelec za roke je izdelan izključno iz naravnih sestavin, kar pomeni, da so popolnoma razgradljiva in so tako najboljša možna izbira za okolje in vaše roke.

Grelna blaznica je izdelana iz železovega praha, aktivnega oglja, vermikulita, vode in soli. V trenutku ko odprete embalažo, se začne naravna eksotermična reakcija med železovim prahom ter kisikom v zraku. Sol pospeši proces, aktivno oglje pa razprši nastalo toploto.

V samo 5 minutah grelec doseže temperaturo med 40 in 50°C.  Vermikulit deluje kot izolator in pomaga ohranjati temperaturo do 10 ur. Idealno za vse dejavnosti na prostem v zimskem času, kot so smučanje, deskanje na snegu, drsanje, pohodi, tek, tek na smučeh, …

NAVODILA ZA UPORABO HAAGO GRELNE BLAZINICE: 1. Previdno odpri zunanjo zaščitno embalažo na zgornjem robu, kjer so pripravljene zareze in jo izpostavi zraku; 2. HAAGO grelno blazinico postavi v čevelj/žep za optimalno delovanje; 3. HAAGO grelna blazinica začne delovati že po eni minuti in deluje do 8 ur; 4. HAAGO grelna blazinica se segreje do 40 stopinj, lahko tudi do 50 stopinj; 5. Samo grelno blazinico po uporabi odvrzite v koš.; 6. Vse sestavine HAAGO grelne blazinice so razgradljive z izjemo vrečke, v kateri se nahaja.; 7. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.; 8. Rok uporabe je označen na izdelku.

SESTAVINE: kovina, voda, sol, aktivno oglje, super vpojni polimer, vermiculite

OPOZORILO: Ne uporabljati grelnih blazinic neposredno na koži, ozeblinah, na občutljivi ali desenzitizirani koži ali med spanjem. Ni primerno za živali. Ni primerno za otroke mlajše od 4 let. Samo za zunanjo uporabo. Nemudoma odstrani grelne blazinice, če postane pre vroč v izogib morebitnim opeklinam. Ne odpiraj grelnih blazinic. Izogibaj se stiku z očmi. Če ste vsebino vrečke zaužili, spijte večjo količino vode ter poiščite medinsko pomoč. Zdravniku pokažite vrečko. Če vsebina vrečke pride v stik s kožo jo sperite z veliko količino vode ter poiščite medicinsko pomoč/nasvet. Grelca ne mečite v ogenj.

KAKO DELUJE HAAGO GRELNA BLAZINICA?

KAKO UPORABIMO HAAGO GRELNE BLAZINICE?

haago warmers, haago grelec, grelec za roke, grelec za noge

TIPI HAAGO GRELNE BLAZINICE

  • grelna blazinica za roke – HAAGO hand warmer – MPC 1,70 EUR z DDV
  • grelna blazinica za prste – HAAGO toe warmer – MPC 1,70 EUR z DDV
  • grelna blazinica za telo – HAAGO body warmer – MPC 2,20 EUR z DDV
  • paket prva pomoč – HAAGO first aid tool – MPC 25,00 EUR z DDV
  • grelne blazinice za noge – HAAGO foot warmers – MPC 2,70 EUR z DDV (S, M, L)

Povezava do retail web shop